להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 


עוגת שוקולד עסיסית עם ציפוי גנאש עשיר
 
המצרכים מתאימים לתבנית בקוטר 26 או לשימוש בתבנית בקוטר 24 לקבלת גובה.
 

מצרכים:
3 כוסות קמח תופח

1.5 כוסות שוקולית
1.5 כוסות סוכר
2 כפות נס קפה
1 שקית סוכר וניל
1.5 כוסות חלב/שמנת
1.5 כוסות שמן
5 ביצים (גודל L)

לערבב בקערה אחת את כל החומרים היבשים, להוסיף להם את כל החומרים הרטובים ולבחוש היטב. 
לתנור שחומם ב200 מעלות. כשמכניסים את העוגה - להוריד ל170 מעלות צלזיוס.
העוגה מוכנה כשקיסם יוצא ממנה נקי.

לציפוי:
המיסו 250 גרם שוקולד מריר עם 250 גרם שמנת מתוקה ושיפכו על העוגה.

בתיאבון!
 
לייבסיטי - בניית אתרים